Leven met stijl #1

9 mei, 2015

Schermafbeelding 2015-05-07 om 18.36.54Schermafbeelding 2015-05-07 om 18.36.15

 

Eén van de nieuwste hypes.. Groenten shakes..
De een vindt het lekker en de ander moet er niet aan denken. Wat niet te ontkennen valt is dat het ontzettend goed is voor je lichaam.

Kleine uitleg over waarom het dan zo gezond is voor je lichaam;
Natuurlijk zijn gewone groentes en fruit hartstikke gezond, maar deze groene drankjes zijn nóg gezonder.. Dit komt doordat alle sappen en goede voedingsstoffen uit de groente en fruit worden geperst door een speciale machine. De vloeistof die eruit komt is dus puur alle sappen uit de groente en fruit die erin zijn gestopt.
Door de puurheid van het drankje worden alle stofjes en vitaminen snel opgenomen in je bloed en dus in je lichaam. Het drankje wordt ook wel een ‘powershake’ genoemd, dit komt doordat je meer energie krijgt na zo’n shake en dit komt weer doordat alle voedingstoffen sneller worden opgenomen en positief in energie worden omgezet.

Kortom, het is het proberen waard!

Zelf ben ik al wat aan het experimenteren geweest.. Ik vond de shake met groene appels, citroen, tarwe gras en een klein beetje gember het lekkerst. Simpel en geen rare bijsmaakjes!

Sinds kort heb ik twee boeken in huis met nog meer recepten en leuke tips over hoe en wanneer je wat het beste kan drinken;
– Het Groene Smoothie Boek
– 70 groene smoothies, door Marjolijn van der Velde

 

 

Schermafbeelding 2015-05-07 om 18.43.00Schermafbeelding 2015-05-07 om 18.43.40

 

Bij dit frisse en energieke gevoel hoort natuurlijk ook een frisse en fijne outfit! De foto’s hierboven zeggen al genoeg.. Het shirt is lekker zacht en warm, maar tegelijkertijd heerlijk zomers. De leuke tekst maakt het net iets specialer en op deze manier is het absoluut niet een saaie sweater.
In combinatie met de witte shorts is dit een perfecte outfit voor een dagje bankhangen, een dagje uit met vriendinnen of om lekker met de hond uit te waaien op het strand!

 

Shop de outfit snel op http://www.knit-ted.com !
Ook voor meerdere fijne en comfortabele items.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s