Leven met Stijl #2

10 mei, 2015

Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.11.50 Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.12.17

Het leven zit niet altijd mee en het is niet altijd even makkelijk.. Maar dit betekent niet dat je zomaar op kan geven en dat alles daardoor beter wordt. Was het maar zo makkelijk!

Het is belangrijk te weten waar je voor staat en te vechten voor wat je wilt bereiken. Doe alles wat je doet uit liefde en doe het met een lach. Positieve energie deel je makkelijk uit en het maakt de wereld net een stukje mooier.

Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.13.29Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.13.42

Positiviteit en liefde is dus erg belangrijk. Een omslagdoek is dan ook een super handig item, je kan een ander makkelijk een bemoedigende knuffel geven die het even niet meer ziet zitten of helpen met het dragen van boodschappentassen voor een oud vrouwtje. Ook voel je jezelf hier prettig in waardoor het makkelijker is een fijne en lieve uitstraling te creëren.

De shopper is van soepel koeienleer en is lekker ruim. Hierdoor kun je alles kwijt in je tas om zo je handen vrij te houden terwijl je op het schoolplein staat te wachten op de kinderen. Ook is het super handig als je gaat lunchen met je moeder of een vriendin zodat er dan niets in de weg ligt op de tafel en er extra ruimte is voor een kannetje water.

 

Shop de items snel op; http://www.knit-ted.com !
Ook voor meer fijne en comfortabele items..

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s