Leven met Stijl #3

11 mei, 2015

Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.11.32Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.11.14

 

Het is altijd fijn om aan het eind van de dag uitgeput maar tevreden naar bed te gaan! Dat je alles hebt kunnen doen wat je had willen doen die dag en dat het soepel is verlopen.. Helaas ziet niet elke dag er zo ”perfect” uit.

Uiteindelijk ben je er zelf bij en ben jij degene die uitmaakt of het een leuke dag is of niet. Natuurlijk heb je niet alle dingen zelf in de hand, maar je instelling bepaal je zelf. Er gebeuren altijd leuke dingen en minder leuke dingen, het is alleen aan jou wat je er mee doet.

Belangrijk is ook om te genieten van het leven, van het hier en nu. Ook al zit het even tegen, toch heb je het goed. Maak een lijstje met dingen waar je vrolijk van wordt. Allemaal kleine dingetjes zodat je elke dag wel iets kan doen. Bijvoorbeeld een bepaald liedje luisteren, een foto uploaden op Instagram of even bellen met een vriendin.

 

 

Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.28.17Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.27.19

Doe wat je niet laten kan. Altijd al heel graag een keer New York willen zien met eigen ogen? Ga op onderzoek uit en zoek rond naar verschillende reizen naar New York. Vergelijk prijzen en reken uit wat je ervoor opzij moet zetten en wanneer je dan eventueel zou kunnen gaan. Waarom zou je het niet doen?

Ook voor de vrouwen die niet perse naar New York willen of gaan is zo’n shirt als hierboven natuurlijk super! Het is een simpel en fijn shirt dus draagt heel prettig. Door de tekst is het shirt net even anders dan veel andere T-shirts.

 

Shop de bovenstaande shirts en meer snel op; http://www.knit-ted.com !

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s